Salata od hobotnice – POSNA JELA

Recept kuhinje restorana “Lovac”, objavljen na BN televiziji 7.04.2012

Sastojci

manja hobotnica

crni luk (ljubičasti)

paradajz

zelena paprika (može i crvena i žuta)

   so, biber, peršun, začin Lovac, maslinovo ulje, sok od limuna

     

Priprema

Isjeći luk, dodati isječeni paradajz i papriku. Skuvanu hobotnicu usitniti i dodati u povrće. Dodati ostale začine, začiniti maslinovim uljem i sokom od limuna.

Servirati u staklenoj činiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s