Prebranac – POSNA JELA

Sastojci

1kg      pasulja tetovca

½ kg    crnog luka

            crvena paprika

            list lovora po želji                

                       

Priprema

Pasulj staviti u hladnu vodu preko noći. Staviti da se kuva. Kada je skuvan ocijediti ga i ostaviti da se malo prohladi. Luk očistiti i isjeći, propržiti ga na ulju i dodati crvenu papriku. Posoliti i pobiberiti po ukusu i dodati paradajz po želji.

U posudi ređati red pasulja, red luka i dodati lovora po želji (1-2 lista). Naliti sa vodom u kojoj se pasulj kuvao da samo pokrije pasulj. Staviti u rernu i peći ga.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s