Pizzete

Pizzete

Fine, mekane, brze, pogodne za svaku priliku.

Priprema

Od navedenih sastojaka zamijesiti tijesto, podijeliti na 12-15 loptica. Svaku lopticu rastanjiti i na sredinu staviti jednu kašičicu kečapa, isjeckani kačkavalj ili neki drugi sir, salamu. Saviti kao ružice i peći oko 20 minuta na 200 do 220 stepeni.

Vrijeme pripreme 25 min.

Sastojci za 6 osoba

1 čaša jogurta
1/2 čaše ulja
3 čaše brašna
1 prašak za pecivo
kečap

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s