Pečurke sa rakovima – POSNA JELA

Recept objavljen na BN televiziji,10.03.2012 (Kuhinja restorana “Lovac”)

Sastojci

200 g    šampinjona (krupnijih)

100 g    očišćenih rakova

100 g    posnog sira

             bijeli luk

             bijelo vino (oko 1 dl)

             ulje i začini po ukusu

             kuvana riža, mrkva, grašak (prilog)

            

Priprema

Propržiti šampinjone na maslinovom ulju i posoliti.
U međuvremenu propržiti luk i dodati kuvane račiće. Dodati bijelo vino i začine po ukusu i pržiti par minuta.

Na propržene pečurke staviti morske račiće (puniti ih), a zatim posni sir i zapeći 5-6 minuta.
Servirati kuvanu rižu, grašak i mrkvu i preko staviti pečene šampinjone.

Vrijeme pripreme 20 min.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s