Kuvana hobotnica – POSNA JELA

1     hobotnica od 1,5 kilogram

¾    čaše ulja (po mogućnosti maslinovog)

3     čena bijelog luka

4     velike kašike sirćeta

       so, origano

 

Operite hobotnicu i stavite je u šerpu bez dodavanja vode. Pustite je na umjerenoj temperaturi da se u njenoj vodi obari. Ako ne omekša dovoljno, dodati još vode. Skuvanu hobotnicu ocjedite i isjecite na komade.

Posebno pomiješati ostale sastojke i dodati u hobotnicu.

Možete zamijeniti origano peršunom.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s