Grilijaš korpice – POSNE TORTE I KOLAČI

Sastojci

200 gr    šećera

150 gr    oraha

200 gr    posnog margarina

200 gr    posne čokolade

70 gr      suvog grožđa

              

Priprema

Sipajte šećer u šerpu i topite na tihoj vatri. Kada požuti dodajte prethodno isjeckane orahe. Masu izručite na tanjir prethodno namazan uljem. Kada se ohladi grilijaš istucajte ili sameljite. Umutite margarin sa istopljenom čokoladom i suvim grožđem. Sve izmješajte sa grilijašem. Sipajte u papirne korpice i ostavite da se ohladi.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s