Domaći keksi

Domaći keksi

Fini, jednostavni keksi kao u stara dobra vremena…

Priprema

U brašno dodati šećer, so, žumanca, rastopljen margarin i mlijeko.Tijesto razraditi rukom, a zatim raditi keksiće mašinicom sa nastavcima za kekse. Peći na pek papiru na 180 stepeni oko 10 minuta.
Recept je iz Italije, dobila sam ga uz mašinicu.
Od bjalanaca ja pravim puslice.

Vrijeme pripreme 1 h.

Sastojci za 10 osoba

Tijesto
500 grama brašna
250 grama šećera
3 žumanca
2 kašike kakaoa
1 margarin ili maslac
na vrh noža soli
1 dl

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s