Čokoladna dugmad

Sastojci

150 g          šećera

150 g          mljevenih oraha

1                 bjelance

1 štangla    čokolade

malo           suvog grožđa

                  

Priprema

Umutiti bjelance sa šećerom, pa polako dodavati mljevene orahe i otopljenu čokoladu. Promiješati da bi se masa ujednačila, pa rukom oblikovati bombice i na svakoj prstom napraviti malo udubljenje, u koje treba staviti suvo grožđe. Kratko prosušiti u toploj rerni.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s