Posno predjelo – POSNA JELA I KOLAČI

Posno predjelo

Ovaj recept je iz Novskih novina

Priprema

Pasulj skuvati pa ga izgnječiti. Paprike obariti, oljuštiti, pa isjeckati na sitno.
Isitniti bijeli luk. Sve to sjediniti, dodati so i ulje. Rashlađeno služiti uz crni hljeb.

Vrijeme pripreme 1 h.

Sastojci za 4 osobe

!/2 kg žutog pasulja
5 ljutih crvenih paprika
3 čena bijelog luka
so
ulje

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

Prati

Dobijte svaki novi članak dostavljen u vaše poštansko sanduče.

%d bloggers like this: